منتدي رحيق الزهور
 الرقاق باللحمه المفرومه 1342899130281
منتدي رحيق الزهور
 الرقاق باللحمه المفرومه 1342899130281
منتدي رحيق الزهور
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي رحيق الزهور

منتدي للبنات فقط
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

يعرض الآن فيلم حورية البحر في سينما رحيق الزهور نتمني لكم مشاهدة طيبة


 

  الرقاق باللحمه المفرومه

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
سوسو
زهرة جيدة
زهرة جيدة
سوسو


عدد الرسائل : 379
العمر : 27
الموقع : مصريه وافنخر
المزاج : cooool
تاريخ التسجيل : 01/04/2009
نقاط : 451
السٌّمعَة : 0

 الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: الرقاق باللحمه المفرومه    الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالثلاثاء يوليو 17, 2012 9:12 am

 الرقاق باللحمه المفرومه 283155

جبت لكم طريقه جميله واكله شهيه يارب تعجبكم

الرقاق باللحمه المفرومه:


المقادير:
-12 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه بئي ايييييييه:
-الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نكيب البصله المفوه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيتها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس .

--نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا
-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عطر النرجس
نائبة المديرة
نائبة المديرة
عطر النرجس


عدد الرسائل : 2680
العمر : 24
المزاج : دلوووووووعة
تاريخ التسجيل : 05/02/2009
نقاط : 2752
السٌّمعَة : 14

 الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه    الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالأربعاء يوليو 18, 2012 3:17 am

قصقصقص
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سوسو
زهرة جيدة
زهرة جيدة
سوسو


عدد الرسائل : 379
العمر : 27
الموقع : مصريه وافنخر
المزاج : cooool
تاريخ التسجيل : 01/04/2009
نقاط : 451
السٌّمعَة : 0

 الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه    الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالأربعاء يوليو 18, 2012 12:20 pm

 الرقاق باللحمه المفرومه 645518
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فتون ماهر
زهرة برونزية
زهرة برونزية
فتون ماهر


عدد الرسائل : 953
العمر : 26
المزاج : كوول
تاريخ التسجيل : 06/05/2011
نقاط : 1248
السٌّمعَة : 2

 الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه    الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالأربعاء يوليو 18, 2012 5:36 pm

 الرقاق باللحمه المفرومه 586877  الرقاق باللحمه المفرومه 7333
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سوسو
زهرة جيدة
زهرة جيدة
سوسو


عدد الرسائل : 379
العمر : 27
الموقع : مصريه وافنخر
المزاج : cooool
تاريخ التسجيل : 01/04/2009
نقاط : 451
السٌّمعَة : 0

 الرقاق باللحمه المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: رد: الرقاق باللحمه المفرومه    الرقاق باللحمه المفرومه Icon_minitimeالخميس يوليو 19, 2012 6:30 am

 الرقاق باللحمه المفرومه 645518
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الرقاق باللحمه المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي رحيق الزهور :: مطبخي :: أشهي الأطباق-
انتقل الى: